dissabte, 19 de novembre del 2011

PostHeaderIcon Réfléxir, Manger, Marcher...

Els ViT han trobat les Livingstones a Parisss!!! No tornaran amb els còdols de felpa dins la maleta pk no hi caben que sinó... :)



 Dormim a un hotel molt ben situat... Gat Folies... on els ViT tenen accés wifi a les habitacions i un esmorzar de nassos... van a fer cafès a Brebant (amb una tipologia semblant a La Tramoia)... ahir van sopar a un italià molt aprop de l'hotel, on els van atendre genialment i bonissim!!! (Lo Spaghettino -sciuè-sciuè... és petit petit, però val la pena)... no van anar gaire lluny després d'entrar a Gap, Abercrombie&Fitch (còpia del de la 5th Ave), Aigle, ... van dinar a Le Lab Store (un menú super bo per 10€, beguda inclosa, cuina experimental... esferificació i sashimi...).
Avui visita a la Torre Eiffel, al barri de Sant Germain (per si em tornava a trobar en Ben Harper) i hem anat a dinar a La Boussole, boníssim com sempre... i llavors a Montmatre, Moulin Rouche... i demà ja vorem :)

1 comentaris:

Gui ha dit...

OOOOOOOOOOOOOOOOH, quines fotos més xules!!!!!!!! Però creia q s'havien anat a perdre per París, i aixpo ho veig tot molt conegut,...

Verd i Taronja

Verd i Taronja

Blau i Lila

Blau i Lila

Posts Anteriors

... Forever!

El famós ball... (poques diferències amb l'original;)


I aquí els videos oficials del 16J i del 15A :)

ViT Life

ViT Life

BSO ViT

Escriu-nos!!!

iBlue: Naif mag

World Imagination

Amb la tecnologia de Blogger.