dissabte, 7 de gener del 2012

PostHeaderIcon iPods o iPhones tristos

Potser els no iniciats en el món de la pometa no us heu trobat mai amb aquesta icona a la pantalla del vostre iAparatet... nosaltres ens hi hem trobat i espanta! Només dir-vos que te solució... :) però hi ha una altra situació que és més crítica per qualsevol aparatet o smartphone... (no només pels que porten la i petita davant!)... i aquesta és que li caigui aigüeta per sobre o que caigui dins d'un recipeint amb aigua  (no concretarem quins :)


Doncs tingueu en compte algunes coses:


1) Si és un iAparatet porta xivatos que canviaran de color i per tan perdreu la garantia, no us preocupeu per això ara, aneu corrents a salvar l'iAparatet.
2) Treieu el smartphone de la funda o el bumper de seguida!
3) NO FEU SERVIR ASSECADORS! Només ajudareu a escampar l'aigua pels circuits elèctrics.
4) Agafeu un mocador de paper o un paper de cuina i amb paciència assequeu les ranures per capilaritat fins que no quedi aigua per cap ranura...
5) Poseu el smartphone dins d'un pot ple d'arròs durant 2-3 dies... i creueu els dits per tal que us segueixi funcionant!!! Si voleu tenir més glamourT poder utilitzat una Thirsty Bag.

2 comentaris:

Gui ha dit...

i aquests consells? q t'hi has trobat? eh, eh, eh???????? Supososo q encara et funciona, sinó ja haguéssim notat cert descontrol en el teu comportament no???

mslcpm ha dit...

Moltes gràcies pel consell. Em sembla que aquest mètode, la versió casolana de la bosseta antihumitat de les boletes, el faré servir força sovint. Ahh!! per cert parlant d'iParatus. M'ha arribat un iPod Nano de 8G a canvi del meu iPod Nano de 1a generació d'1G.
La política de remplaçaments de la pometa ha trigat però m'ha agradat mooolt.
Un petó i fins aviat.

Verd i Taronja

Verd i Taronja

Blau i Lila

Blau i Lila

Posts Anteriors

... Forever!

El famós ball... (poques diferències amb l'original;)


I aquí els videos oficials del 16J i del 15A :)

ViT Life

ViT Life

BSO ViT

Escriu-nos!!!

iBlue: Naif mag

World Imagination

Amb la tecnologia de Blogger.