diumenge, 4 de març del 2012

PostHeaderIcon Pisques d'Alsàcia a Sant Antoni

Una representació del ViT han anat a l'antiga fàbrica Moritz a disfrutar de pisques d'Alsàcia aquí a BCN... ja que no sempre podem anar a visitar Basilea a buscar la Pantone a VitraHaus :) (Santi d'aquí poc venim :)
Doncs cervesa fresca (no de la nevera, sinó sense pasteuritzar...), tapes amb patates d'aquí i d'allà, carn, mmm... tot boníssim! I un espai molt i molt xuluuu just al costat de casa: es poden veure els antics tancs de fermentació fets de formigó, les calderes, ... i es comença a intuir el forn de pa (mmm se'ns comença a fer la boca aigua per poder disfrutar del pa fet de massa mare amb llevat de cervesa...).
Vaja una proposta molt recomenable, tot i que encara no estan tots els espais oberts... per cert, reserveu taula si hi voleu anar!!!

3 comentaris:

Santi ha dit...

m'agrada!!! (que vingueu aviat i que hi hagi choucroutte q cqn moritz!!!)
ptons!!!!!!

mslcpm ha dit...

Recordo que quan anava al cole vam fer una optativa d'història que es deia "Tot passejant per Barcelona" i m'ha vingut a la memòria com paravem davant de l'edifici de la Moritz i el professor ens feia mirar al timpà, allí hi observarem una sèrie de personatges asseguts damunt d'unes botes o barriques (no sé quina de les dues paraules és més correcta). Indicadores que allí en temps anteriors hi havia hagut una fàbrica de cerveses molt important. I ves per on que ara sé que aquell edifici albergava la fàbrica de la Moritz.
I és que Moritz fa molt per la història heu consultat mai l'Atles Moritz? aquí

Nuriaka ha dit...

Uoooo un comentari molt xuluuuu!!!
Moltíssimes gràcieeees! (i el link no el coneixiem!!!)
Un petonxete i molts recoooords!!!

Verd i Taronja

Verd i Taronja

Blau i Lila

Blau i Lila

Posts Anteriors

... Forever!

El famós ball... (poques diferències amb l'original;)


I aquí els videos oficials del 16J i del 15A :)

ViT Life

ViT Life

BSO ViT

Escriu-nos!!!

iBlue: Naif mag

World Imagination

Amb la tecnologia de Blogger.