dijous, 21 de juny del 2012

PostHeaderIcon Panxes

Si tot això arriba a bon port, més endavant farem una entrada parlant sobre les panxes... i el seu entorn... la fixació que te la gent amb les panxes... els "tocapanxes" en diuen alguns llibres com el d'en Lluís Gavaldà ("Estic prenyat"), o bé un petit fragment del "Serem Pares de l'Elisenda Roca" on explica
"Per què tothom em toca la panxa? És un problema de panxa prominent, És molt curiós, però a ningú se li acudiria tocar la panxa d'una dona que no estigués embarassada. Què passa ara? Senzillament que tothom creu que la teva panxa no forma part del teu cos. ... Si els escridasses s'ofendran perquè no entendran res. ... Paciència. Si ets molt radical, quan et toquin la panxa, tu toca'ls el cul."
Encara no ho hem posat en pràctica aquest últimatum però el súmum ha sigut avui a l'autobus quan una dona gran que no coneixiem de res, se'ns ha acostat, ha començat a parlar i a tocar la panxa... i naltros mirant "però què faaaaaaa!!!"... sense demanar permís... sense res... anem nosaltres tocant el nas???
En fi, és un tema curiós... :)))

3 comentaris:

mslcpm ha dit...

Hi estic completament d'acord. No ho entenc, jo crec que la panxa d'altri és quelcom molt íntim i no hho he fet mai això de tocar la panxa a una embrassada.
I de vegades, en ocasions d'una colla i una d'elles està embarassada i tothom li toca, jo em sento "embarrassed" per que tothom té ànsies de magrejar-li la panxa i jo no.
Una altra cosa seria un bitlllet de loteria, això ja.... és broma
Un petó.

Nuriaka ha dit...

:))))
Em pensava que era un bitxu raruuuu, però veig que hi ha més gent que pensa iguaaal :))))
És que teeeeela jeje

Un petonxeteeeeeee


(x cert, el llibre "serem pares" tb hi ha un paràgraf destinat a les panxes a ser panxes prominents durant l'època nadalenca jeje ;)

Raquel ha dit...

Doncs jo crec que sí ho he fet inconscientment... ´També crec que és una forma d'expressar carinyu i alegria pel fet de que la dona en qüestió serà mare... Tampoc m'havia parat a pensar si podria ser molest... jeje Ara una cosa és algú que et coneix i t'estima... l'altra moolt diferent és la dona del bus... això no té explicació ni sentit!!!

Verd i Taronja

Verd i Taronja

Blau i Lila

Blau i Lila

Posts Anteriors

... Forever!

El famós ball... (poques diferències amb l'original;)


I aquí els videos oficials del 16J i del 15A :)

ViT Life

ViT Life

BSO ViT

Escriu-nos!!!

iBlue: Naif mag

World Imagination

Amb la tecnologia de Blogger.