dijous, 1 de gener del 2015

PostHeaderIcon Què fer amb peques durant les vacances de Nadal?

No som els únics... l'escoleta està tancada aquests dies i tenim dos petits bitxets (en Blau i la Lila) que tenen ganes de moure's... i ve la pregunta: Què podem fer?
Doncs us plantegem unes quantes idees que hem provat i ens han encantat (trobareu enllaçats en la majoria de casos links amb més info).



Concert Sona Bach a l'Auditori


En Blau sempre que pot porta el seu xumet a la boca i el seu conillet agafat... si per voluntat pròpia se'l treu de la boca, deixa el conillet per aplaudir, es mou seguint el ritme de la música (cosa que sons pares són incapaços de fer), te els ulls com taronges i no para de dir "més"... és que l'experiència li està entusiasmant!

A part d'això dir, que és un concert super amè i que veure als peques amb els ulls com a plats i tranquils escoltant música (ideal a partir de dos anys, però ni la Lila va plorar i això que te 6 mesos acabats de fer)... és que val molt la pena (Petit Video).






Cal dir que l'entrada d'adult és carilla (20€ a taquilla i uns pocs euros menys per internet)... però els menors de 3 anys no paguen... el personal és molt amable, però per exemple a la botiga tots són peluixos no hi ha res estil experimentar com pots trobar al CosmoCaixa o artístic com a La Central... no tothom busca Nemos a un Aquàrium!
Per la resta, una experiència molt xula (tot i que hi ha peixeres que no queden a l'altura dels més petits i no la disfruten tan o bé estàn plens de gent aquests dies).



Llegir

No hi ha res com començar-los a introduir a la lectura des de ben petits, aprenent així a somiar aventures i a disfrutar de la imaginació... Com ja sabeu tenim certa fascinació pels llibres infantils d'en Subi i l'Anna, però ara últimament en tenim dos a la mà molt interessants: Batiscaf on s'expliquen contes molt diferents i M'agradaria ser Cuinera (com podeu comprendre a en Blau li pirra).

 Sortida al Mercat

Tot bon cuiner sap que el secret d'un bon menjar rau en saber escollir bé el bon ingredient...




Per tercer any, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han triat la Fàbrica de Fabra i Coats per fabricar part de les joguines que entregaran la nit del 5 de Gener... a més també hi ha Correus =)


 

Fer fanalets per rebre els Reis Mags

Aviam aquesta és una activitat de risc... =) cal estar preparats i mentalitzats... pot quedar tot potes enlaire... es necessiten cartolines, pintures de dits, plastidecors, rotuladors, aquareles, llapissos de colors, papers de cel·lofan de colors, tisores... i espelmes! 
I tot apunt!!!
 




3 comentaris:

Gui ha dit...

Si, si, moltes coses a fer però la veritat és q ja els hi pot venir l'època en que es moguin pel seu propi peu,...

Ramon Sayol ha dit...

Per fi i ha un de la família que l hi agrada la música.
" Aivi"

M Mercè ha dit...

segur q s'ho van passar ,moll be,el Blau i Lila ,i el V i T . En saben molt de ser pares.

Verd i Taronja

Verd i Taronja

Blau i Lila

Blau i Lila

Posts Anteriors

... Forever!

El famós ball... (poques diferències amb l'original;)


I aquí els videos oficials del 16J i del 15A :)

ViT Life

ViT Life

BSO ViT

Escriu-nos!!!

iBlue: Naif mag

World Imagination

Amb la tecnologia de Blogger.